Bezorgen

Je bestelling wordt door de bezorgservice van DHL of PostNL binnen 24 uur bezorgd (vandaag voor 12 uur besteld, morgen in huis).

Bezorging

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling.

Gratis levering bieden wij vanaf €45,-, en bij sommige acties. Blijf op de hoogte via onze Newsletter (Meld je aan hier)

Levertijd

Je bestelling wordt door DHL / PostNL binnen 24 uur bezorgd. Wij leveren op maandag t/m zaterdag, met uitzondering van feestdagen.

Het komt weinig voor, maar het kan voorkomen dat wij de bestelde artikelen niet in de voorraad hebben en bij moeten bestellen bij onze leveranciers. In dat geval ontvang je van ons direct bericht en de verwachte leverdatum.

Bezorging

Je bestelling wordt bij je bezorgd door de bezorgdienst van DHL of PostNL.

Na verzending van het pakket ontvang je van DHL / PostNL een email met het Track & Trace bewijs. Hiermee kun je pakket volgen en weet je wanneer je pakket bezorgd wordt. Als je pakket klaar ligt bij het afhaalpunt of bij je thuis wordt bezorgd, ontvang je nog eens een e-mail van DHL / PostNL.

Via je account op Saneza kun je tevens de status van je bestelling zien.

Thuisberzogen

Wanneer je niet thuis bent als je bestelling wordt bezorgd, laat de postbode een bericht achter. Je kunt dan ofwel een nieuwe bezorg afspraak maken met bezorgdienst, of bezorgdienst probeert de volgende werkdag of zaterdag nog een keer het pakket bij je te bezorgen. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heb je twee weken de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres. Na twee weken wordt het pakket teruggestuurd naar Saneza.

Berichten per e-mail

De belangrijkste mails die u tijdens het bestelproces mag verwachten, worden hieronder kort beschreven:

Bevestiging van uw bestelling

Nadat je bij ons besteld heeft, en de betaling heeft afgerond, sturen wij je direct een e-mail waarin wij de ontvangst van je bestelling bevestigen.

Bevestiging van de verzending

Je krijgt een e-mail van ons, als wij je pakket aan de bezorgservice overgedragen hebben. Vanaf dit tijdstip duurt het normaal slechts 1 dag totdat de zending bij je aankomt.

Bevestiging van retourzending

In het geval, je kiest om je bestelde artikelen terug te sturen naar ons. Op het moment dat je retourzending ons heeft bereikt, sturen wij je een e-mail ter bevestiging.