En wie zijn wij? 

Wij zijn een familiebedrijf die al 10 jaar in deze vak zit. Onze ouders hebben de winkel Afrikana, die al een begrip is in Maastricht en omstreeks. Ze zijn nog beter bekend om hun vriendelijkheid, eerlijkheid, een luisterend oor, en voordelige prijzen ook nog. Mammie (zo noemen wij onze moeder), zou net goed een sociale werkster kunnen zijn, zegt vaak Daddy (ons naam voor onze vader). Ze luistert naar alle verhalen van de klanten, en wat ons, de kids, altijd verbaasd, ze herkent altijd alle terugkerende klanten, en hun kinderen, en waar ze naar school gaan en hoe oud ze zijn, en waar ze werken, en wat voor type huid ze hebben en van hun kinderen, wat voor huid en haarproducten ze al eerder hebben gehaald. De klanten vertellen, Mammie luistert net als bij een goede vriendin en bij een volgende bezoek wordt ze als op die manier verwelkomt. Hoe doet ze dat toch?! Konden wij haar brein en haar social skills even lenen. Daddy, onze vader, die gaat over de cijfers, en weet precies welke producten zij in huis hebben, en hoe voordelig zij het kunnen verkopen, want dat is belangrijk voor hem, mensen hebben het soms zwaar maar willen toch verzorgd uitzien. Dat moet kunnen.

Wij, de kids, zijn super geïnspireerde geraakt van onze hardwerkende ouders, hun passie voor beauty producten, en hun vriendelijkheid.
Nu veel ouder en wijzer, wilden eindelijk graag dit met meer mensen delen. Hoe dan? Op internet, natuurlijk!! Zijn wij toch het meest van onze tijd.  Het zal niet makkelijk om de essentie van ‘the best people ever’ (in onze ogen dan) digitaal weer te geven, maar wij gaan zeker proberen.

Zo is Saneza Beauty, dus ontstaan, de online winkel met als missie die te verwezenlijken. Dit vertaalt zich in de volgende principes die wij nastreven in alles wat wij doen:

#1

Vrienden ervaring

Dat je, als klant een vriendelijke en aangename ervaring beleeft tijdens het shoppen en erna.  Wij zijn net als vrienden. Je bent belangrijk voor ons.

“You matter”

#2

Advies

De mogelijkheid bieden om je, de klant, een zo goed beeld te geven van de producten en bij te staan bij je beslissingen. Soms weet je even niet welke producten nou bij je huid of haar past, maar samen komen wij er wel uit.

#3

Voordelige prizen

Zelfs als krap bij de kassa is, een fabulous look moet altijd kunnen. Wij zullen onze uiterste best doen om dit voor je haalbaar te maken

Nu weet je wat meer over ons, wij zijn ook wel benieuwd naar je. Wat boeit je? Wat zijn je beauty verhalen, blunders, wensen? Laten wij vrienden worden op facebook, stuur ons een berichtje, of een appje op ons telefoon of een mailtje. Hoe dan ook, never forget: YOU ARE AWASOME! 

Met een grote vriendelijke glimlach,

Je vrienden van Saneza Beauty

Tel/ watsapp: +31634024457